Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Stadskanaal

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium van het Stadskanaal

Bij een ingrijpende gebeurtenis als een overlijden van iemand die je na staat, is het belangrijk dat het afscheid goed geregeld is. Dat de locatie bij de overledene past is ook prettig. Het crematorium in Stadskanaal, is een moderne locatie, smaakvol en licht. De genodigden kunnen bij binnenkomst in de ontvangkamer gelijk het condoleanceregister tekenen. Deze lichte ruimte is toch warm door planten en kleurige stoelen. Intussen kunnen de naaste betrokkenen zich terugtrekken in de familiekamer, met zicht op de tuin.

Stijlvol en stemmig afscheid in crematorium Stadskanaal

In de aula, van het crematorium in Stadskanaal, is een breed scherm waarop beelden vertoond kunnen worden van uw dierbare. Een goede geluidsinstallatie, zodat sprekers goed verstaan worden en eventuele muziek goed hoorbaar is. Livemuziek is ook een mogelijkheid in het crematorium van Stadskanaal. Eventueel op het aanwezige orgel. Verder is er alle mogelijkheid om uw eigen wensen en rituelen te volgen. De plechtigheid kan via internet met een toegangscode bekeken worden, zodat ook iemand die er niet fysiek bij kan zijn – door ziekte of verblijf in buitenland – toch het afscheid kan volgen.

Een uitvaart regelen in Stadskanaal?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Stadskanaal. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminstadskanaal.nl

Persoonlijke aandacht in crematorium Stadskanaal

Het belang van een goed afscheid is groot. Het helpt bij het dragen van het verlies, werkt troostend. Uitvaart24 wil u hier graag bij helpen. Dat doen we door een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken en daarbij vooral goed te luisteren naar uw wensen. We bespreken alles met u en ook de kosten zullen vooraf duidelijk zijn. Geen zorgen achteraf of tijdens het ceremonie bij het crematorium in Stadskanaal.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Stadskanaal

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in Stadskanaal zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Stadskanaal:
Crematorium Stadskanaal
Ceresstraat 4a
9502 EA Stadskanaal
Crematie in Stadskanaal vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven